Skip to the content

21 mei: Duo concert met Grenzenloos

Als sinds 2018 zijn er plannen voor een samenwerking tussen Grenzenloos en Full House. Na enkele data die niet door konden gaan, kunnen we eindelijk de krachten bundelen in een duo-concert. Op 21 mei 2022 gaan we voor een grenzenloos mooie avond in een full house: de Pianokamer in Spierdijk. 

Een samenwerking tussen de groepen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij Full House zijn namelijk twee leden met een Grenzenloos-verleden. Martijn is enkele jaren de dirigent geweest en Jeroen heeft in het begin van Grenzenloos mee gezongen.

Grenzenloos is een klein koor bestaande uit een paar zangers/zangeressen per stemgroep. Tevens maken een aantal koorleden ook deel uit van het combo, waardoor er naast a-capella nummers ook veel instrumentale begeleiding is voor een zo grenzenloos mogelijk repertoire. De muzikale leiding is in handen van dirigent Rens Boerke uit Heerhugowaard. 

Naast een eigen setlist, hebben deze groepen ook samen nummers ingestudeerd, die zij dolgraag aan u laten horen!

Datum: 21 mei 2022, 20.00 uur (aanvang 19.30 uur)
Adres: de Pianokamer – Spierdijkerweg 110, 1641 LW Spierdijk
Kaartjes a €12,50 per stuk zijn te bestellen via de mail: arjan@manuelhoeve.nl

Juni 2022: Hoornse Stadsfeesten

We doen graag weer mee aan de Hoornse Stadsfeesten. Het programma is nog niet rond, maar hopelijk zien we jullie weer in de Statenpoort!